Eufrozina, Kende

Hídlap

Felmérés készül a koronavírus-fertőzés gazdasági hatásairól

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kaphasson a koronavírus-fertőzés gazdasági hatásairól, felmérést végez a hazai vállalkozások körében. A válaszadás önkéntes, a kitöltés mindössze 5-10 percet vesz igénybe.

Hirdetések

A válaszokat bizalmasan kezelik, csak összetítve, statisztikai módszerekkel dolgozzák fel. A kérdőívet március 20-ig lehet kitölteni, melyet itt lehet elérni.

Gyakorlati képzőhelyek tájékoztatása

A rendkivüli helyzet miatt a tanulószerződéssel foglalkoztatott tanulók az iskolalátogatási tilalommal párhuzamosan-további intézkedésig, a gyakorlati képzőhelyeket sem látogathatják. Ezen intézkedés háttérszabályozásai még megalkotás alatt állnak, ezelről a későbbiekben tájékoztatja az érintetteket a Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

(Forrás: KEMKIK)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap