Aguszta

Hídlap

Hegesztő elektródákat lopott el munkahelyéről egy harmincöt éves férfi

Gyanúsítottként hallgatták ki az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozói azt a harmincöt esztendős férfit, aki réz elektródákat tulajdonított el a munkahelyéről. A tettes február 28. és március 5. között lopta el a hegesztéshez használt tárgyakat.

A sértett március 11-én tett feljelentést az Esztergomi Rendőrkapitányságon. Az elkövetőt sikerült is azonosítani. A 35 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A tolvaj elismerte a bűncselekmény elkövetését.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: joe.ie)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements