Aguszta

Hídlap

Meghalt a Táton vasúti töltésre hajtó kocsi sofőrje

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag március 18-án kora délután vasúti töltésre hajtott egy személygépkocsi Táton, az úgynevezett bajnai elágazásnál. A helyszínre a rendőröket, a mentőket és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat is riasztották.

Az eset kapcsán Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte: az autó nem a síneken, hanem a vasúti töltés oldalában állt meg. Emiatt a tűzoltók kérésére a MÁV le is állította a forgalmat, a műszaki mentés idejére pedig lezárták az 1119-es út rövid szakaszát.

A Dorogi-medence portál rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy a sofőr a helyszínen életét vesztette.

(Forrás: Dorogi-medence)

(Borítókép: beküldött kép)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements