Eufrozina, Kende

Hídlap

Meghalt a Táton vasúti töltésre hajtó kocsi sofőrje

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag március 18-án kora délután vasúti töltésre hajtott egy személygépkocsi Táton, az úgynevezett bajnai elágazásnál. A helyszínre a rendőröket, a mentőket és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat is riasztották.

Hirdetések

Az eset kapcsán Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte: az autó nem a síneken, hanem a vasúti töltés oldalában állt meg. Emiatt a tűzoltók kérésére a MÁV le is állította a forgalmat, a műszaki mentés idejére pedig lezárták az 1119-es út rövid szakaszát.

A Dorogi-medence portál rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy a sofőr a helyszínen életét vesztette.

(Forrás: Dorogi-medence)

(Borítókép: beküldött kép)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap