Csaba

Hídlap

Kakaót és tejet kaptak a váci kórház ápolói, nővérei és orvosai

Újabb felajánlás érkezett a váci Jávorszky Ödön Kórháznak – jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, Vác és térségének országgyűlési képviselője. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkár az önzetlen segítségnyújtás kapcsán újra kiemelte az összefogás fontosságát.

Hirdetések

Nemrégiben írtunk arról, hogy az intézmény sürgősségi osztályára minden nap friss gyümölcsöket visznek az Mcsemege Príma üzlet dolgozói. A példamutató önzetlenségről dr. Rétvári Bence számolt be közösségi oldalán.

„Ők így támogatják az éjt nappallá téve dolgozó orvosokat, ápolókat, nővéreket, akik megfeszített tempóban veszik fel a harcot a koronavírus helyzetben is, hogy minél több emberen tudjanak segíteni. Össze kell fognunk!” – írta akkor a nemes cselekedet kapcsán.

Minden rosszban van valami jó, tartja a mondás, mely a mostani járványügyi helyzetben is igaz, sőt egyre többet hallunk példaértékű összefogásokról és segítségnyújtásról.

Amint arról az országgyűlési képviselő is beszámolt, a Naszálytej Zrt. például a távoktatás elrendelése miatt ki nem szállított iskolatejeket és kakaókat ajánlott fel a váci kórháznak, ezzel is segítve az intézményben dolgozó ápolókat, nővéreket és orvosokat.

(Forrás és fotók: Dr. Rétvári Bence közösségi oldala)

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap