Mihály

Hídlap

Halálos vonatgázolás miatt késhetnek a vonatok a szobi vasútvonalon

Fél 11-kor a Budapestről Szobra tartó Z70-es vonat Dunakeszin, az Ady Endre utca közelében elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette – írja a MÁVINFORM nevű közösségi oldal. A helyszínelés ideje alatt Dunakeszi és Göd közötti szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek.

Hirdetések

A vasúttársaság információs oldalának tájékoztatása szerint a baleset miatt Budapest-Vác-Szob vasútvonalán akár 10-20 perccel is növekedhet a menetidő. A menetrend fokozatosan állhat helyre. Egyébként 13:30-kor a Vonatinfó térképén még mindig azt lehetett látni, hogy a szerelvény a helyszínen vesztegel.

(Forrás: MÁVINFORM/Vonatinfó)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap