Eufrozina, Kende

Hídlap

Multivitaminokat kapnak a nagysápi nyugdíjasok

„Ahogy azt néhány nappal korábban ígértem, minden hetven év feletti lakosunknak egy doboz, másfél hónapra elegendő immunerősítő multivitamin tablettát fogunk eljuttatni, mintegy százötven háztartásba” – jelentette be Balogh Miklós polgármester a Nagysáp nevű Facebook oldalon.

Hirdetések

Az áru meg is érkezett, így a terveknek megfelelően március 23-án, azaz hétfőn reggel meg is kezdték a vitaminok kiszállítását. Balogh Miklós egyébként arra is felhívta a figyelmet, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel nem fognak bemenni a lakásokba, hanem ahol tudnak ott becsengetnek és egy kis táskában a kapura akasztják a csomagot.

– Kérem Önöket, hogy számítsanak az érkezésükre! – tette hozzá.

A bejegyzésből kiderül, hogy a multivitamin összetétele kimondottan az ötven év felettiek számára hasznos és  ha a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett naponta egy szem tablettát bevesznek, akkor nagyban segíthetik szervezetük ellenálló képességét.

(Forrás: Nagysáp Facebook oldala)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap