Vencel

Hídlap

Mobil bankfiókkal várják az ügyfeleket Verőcén

A pénzügyi szolgáltatások biztosítása érdekében, a szolgáltató és az önkormányzat egyeztetésének eredményeként várhatóan hetente Mobil bankfiókkal biztosítja a Takarékbank az ügyfélfogást Verőcén. Kérik a lakosokaz, hogy a pénzügyek intézésében nyújtsanak segítséget az időseknek.

Hirdetések

A helyi bankfiók a járványügyi helyzet miatt zárva tart, ezért Verőcén március 25-én és a továbbiakban minden szerdán 10-14 óra között az Árpád utca 21. címen lesz elérhető a mobil bankfiók.

A helyszínen minden alapvető banki szolgáltatást igénybe vehetnek az ügyfelek, sőt még egy ATM készülék is várja majd őket.

Egyébként a legközelebbi bankfiókok – ahol szintén találhatók bankautomaták – Nagymaroson (Király utca 1/a), illetve Vácon (Káptalan utca 14). A szolgáltató arra kér mindenkit, hogy csak legszükségesebb esetekben keressék fel a két fiókot.

(Forrás és kép: Verőcei önkormányzat)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap