Csaba

Hídlap

Mosható szájmaszkokra van szüksége a sárisápi tűzoltóknak

„Sajnos minket is elért a járvány okozta készlethiány, aminek következtében nem tudtuk beszerezni a koronavírus miatt szükséges szájmaszkokat” – közölte a közösségi oldalán az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp (ÖTES) csapata. Előre is köszönik a lakosok segítségét!

Hirdetések

Az egyesület azt írta, hogy nagy szükségük lenne a szájmaszkokra, mivel szeretnék betartani a vírushelyzet okozta szabályokat és csak úgy vigyázhatnak mások egészségére, ha riasztás közben a tagjaik is viselik ezeket a kiegészítőket.

Ezért arra szeretnék kérni a lakosságot, hogy aki tud nekik a bevetésekhez használatos, mosható szájmaszkokat, az keresse fel őket a 06-30-275-1802-es, valamint a 06-30-204-7516-os telefonszámon, vagy küldhetnek üzenetet nekik a Facebookon.

„Előre is köszönjük az információkat, segítséget – és továbbra is, aki teheti, maradjon otthon, vigyázzunk egymásra!”

(Forrás: Sárisáp Öte)

(Borítókép: szajmaszkok.hu)

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap