Vencel

Hídlap

Családi ház tetőszerkezete égett Táton

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag lángra kapott, majd teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete kedden este Táton – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Információink szerint személyi sérülés nem történt, a lakókat kiköltöztették.

Hirdetések

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy tájékoztatása szerint az Árpád utcában történt tűzesethez négy különböző helyről, Bajnáról, Esztergomból, Nyergesújfaluról és Tatabányáról is érkeztek tűzoltók. Az egységek közös erővel, négy vízsugár és létraszer segítségével oltották el a tüzet.

A kilencven négyzetméter alapterületű családi házban hét felnőtt és két kiskorú gyermek élt. Őket a rokonoknál helyezték el.

(Forrás: katasztrófavédelem)

(Fotó: Kriszeg Sándor c. tű. szds.)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap