Eufrozina, Kende

Hídlap

Vízvezeték-hálózatot újítanak fel Dömösön

A napokban vízvezeték-hálózat felújítási munkálatok kezdődtek a dömösi Dobogókői utcában. A kivitelezést a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) megbízásából a Mango-Tex Kft. végzi el, a szakemberek várhatóan április végéig végeznek is.

Hirdetések

A cég közleménye szerint az útpályán épülő gerincvezeték építése szakaszosan történik, emiatt számítani kell a forgalmi rend időszakos változására is. Előfordulhat, hogy a munkavégzés alá volt szakaszokon az utat teljes szélességében lezárják, ebben az esetben az utca szabad részei két oldalról megközelíthetők lesznek.

A Mango-Tex Kft. arra is felhívja a figyelmet, hogy az érintett útszakaszon cserélik a bekötéseket, ehhez azonban kérik a lakosság segítségét is, mivel a bekötő vezeték építéséhez be kell jutniuk az ingatlanokon található vízóra aknához.

A munka ütemezése érdekében mindenképpen egyeztetniük kell az utcában élőkkel. Arra kérnek mindenkit, hogy vagy a 06-30-200-0974-es telefonszámon, vagy a balogh.zsolt@mangotex.hu címen, vagy személyesen a területen dolgozó kollégáknál adják meg elérhetőségeiket.

Egyébként a Dömös Infó nevű Facebook oldal azt írja: „A Petőfi-téri parkoló ( Posta tér ) egy része a Dobogókői utcai munkálatok miatt lezárásra került.”

(Borítókép: Dömös Infó)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap