Kármen, Anita

Hídlap

Közleményben fordul a lakossághoz az Eszköz Kft.

A kommunális hulladékszállítás zavartalan biztosítása érdekében arra kéri az Eszköz Kft. a lakosokat, hogy segítsék a szolgáltatást végző munkatársak munkáját. Azt is bejelentették, hogy a járványügyi helyzet miatt átmenetileg felfüggesztették a lomtalanítást.

A szemétszállításért felelős cég közleményben tudatta, hogy kollégáik megfelelő védőfelszerelésben, tehát maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el a feladataikat, emellett biztosítják számukra a szemétszállító járműveken a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használatát.

Az Eszköz Kft. azt kéri a lakosságtól, hogy a háztartási hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákokban helyezették el a kukákban. Különösen figyeljenek oda arra, hogy a használt papír zsebkendők, szájmaszkok, törlőkendők is zártan kerüljenek a hulladéktárolóba, annak érdekében, hogy a kollégáknak csak minimálisan kelljen érintkezniük azokkal.

A cégnél egyelőre szünetel a személyes ügyfélfogadás, de a lakosok az ugyfelszolgalat@eszkozkft.hu címen, illetve a 06-33-313-084-es telefonszámon is elérhetik az ügyfélszolgálatot.

Mivel ebben a járványügyi helyzetben a kommunális hulladék elszállítása prioritást élvez, ezért jelenleg nem végeznek lomtalanítást, valamint a lakosság által a telephelyre beszállított építési és elektronikai hulladékot sem veszik át. Ezzel szemben a szelektív hulladékszigetek ürítése és a házhoz menő szelektív hulladékszállítás egyelőre az eddig megszokott módon és időpontokban biztosított.

(Forrás: Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft.)

(Borítókép: promenad.hu)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements