Vencel

Hídlap

Közleményben fordul a lakossághoz az Eszköz Kft.

A kommunális hulladékszállítás zavartalan biztosítása érdekében arra kéri az Eszköz Kft. a lakosokat, hogy segítsék a szolgáltatást végző munkatársak munkáját. Azt is bejelentették, hogy a járványügyi helyzet miatt átmenetileg felfüggesztették a lomtalanítást.

Hirdetések

A szemétszállításért felelős cég közleményben tudatta, hogy kollégáik megfelelő védőfelszerelésben, tehát maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el a feladataikat, emellett biztosítják számukra a szemétszállító járműveken a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használatát.

Az Eszköz Kft. azt kéri a lakosságtól, hogy a háztartási hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákokban helyezették el a kukákban. Különösen figyeljenek oda arra, hogy a használt papír zsebkendők, szájmaszkok, törlőkendők is zártan kerüljenek a hulladéktárolóba, annak érdekében, hogy a kollégáknak csak minimálisan kelljen érintkezniük azokkal.

A cégnél egyelőre szünetel a személyes ügyfélfogadás, de a lakosok az ugyfelszolgalat@eszkozkft.hu címen, illetve a 06-33-313-084-es telefonszámon is elérhetik az ügyfélszolgálatot.

Mivel ebben a járványügyi helyzetben a kommunális hulladék elszállítása prioritást élvez, ezért jelenleg nem végeznek lomtalanítást, valamint a lakosság által a telephelyre beszállított építési és elektronikai hulladékot sem veszik át. Ezzel szemben a szelektív hulladékszigetek ürítése és a házhoz menő szelektív hulladékszállítás egyelőre az eddig megszokott módon és időpontokban biztosított.

(Forrás: Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft.)

(Borítókép: promenad.hu)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap