Jeromos

Hídlap

Tíz perc alatt elfogták a vasvillával garázdálkodó tokodi férfit

A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A police.hu tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismert, a nyomozók pedig lefoglalták a vasvilláját.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 25-én, szerdán kora délután egy tokodi lakos jelezte, hogy az utcára nyíló garázsának ajtaját vasvillával szurkálja egy helyi férfi.

A helyszínre érkezett körzeti megbízottak a nyomokat észlelték, de a tettest nem találták. Az adatgyűjtés után a férfit azonosították, majd tíz perc után a lakásában meg is találták. Az elkövetőt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap