Amália

Hídlap

Tíz perc alatt elfogták a vasvillával garázdálkodó tokodi férfit

A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A police.hu tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismert, a nyomozók pedig lefoglalták a vasvilláját.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 25-én, szerdán kora délután egy tokodi lakos jelezte, hogy az utcára nyíló garázsának ajtaját vasvillával szurkálja egy helyi férfi.

A helyszínre érkezett körzeti megbízottak a nyomokat észlelték, de a tettest nem találták. Az adatgyűjtés után a férfit azonosították, majd tíz perc után a lakásában meg is találták. Az elkövetőt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Vízre bocsátották Erebét, az új kitűzőhajót

    Erebe névre keresztelték azt az új kitűzőhajót, melyet július 9-én, csütörtökön bocsátottak vízre Nyergesújfalunál. A jármű több fontos szerepet tölt majd be: egyrészt a biztonságos dunai közlekedési útvonal kijelölésénél, de jégzajlás idején és nagy mennyiségű uszadék érkezésekor is bevethetik majd.

    Hídlap
  • Baleset történt Dorogon

    Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

    Hídlap