Eufrozina, Kende

Hídlap

Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

Hirdetések

Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy nincsen jogosítványa a sofőrnek. Ez azonban csak a kisebb baj volt, ugyanis az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, így további mintavétel céljából előállították őt a rendőrkapitányságra.

A rendőrök a mérési eredmények alapján vele szemben büntetőeljárást, míg engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: vezess.hu)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap