Vencel

Hídlap

Sportolók juttattak el maszkokat a váci kórházba

Újabb nagyszerű segítség érkezett a váci Jávorszky Ödön Kórházba – jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, Vác és környékének országgyűlési képviselője. Ezúttal a város sportolói siettek az intézmény segítségére és adományokkal támogatták az ott dolgozók munkáját.

Hirdetések

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte: a Dunakanyar Kézilabda Akadémia – DKA és a Váci Női Kézilabda Sportegyesület Kirsner Erika olimpikon kézilabdázó vezetésével ezer darab orvosi maszkot adott át a kórháznak. A védőeszközöket az intézményben dolgozó egészségügyi dolgozóknak juttatták el, kik most minden erejüket megfeszítve dolgoznak a betegek gyógyulásáért.

„A koronavírus helyzetet csak közös erővel, összefogással fékezhetjük meg! Együtt sikerülhet!” – jegyezte meg dr. Rétvári Bence.

(Forrás és kép: dr. Rétvári Bence közösségi oldala/dunakezi.hu)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap