Kármen, Anita

Hídlap

Sportolók juttattak el maszkokat a váci kórházba

Újabb nagyszerű segítség érkezett a váci Jávorszky Ödön Kórházba – jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, Vác és környékének országgyűlési képviselője. Ezúttal a város sportolói siettek az intézmény segítségére és adományokkal támogatták az ott dolgozók munkáját.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte: a Dunakanyar Kézilabda Akadémia – DKA és a Váci Női Kézilabda Sportegyesület Kirsner Erika olimpikon kézilabdázó vezetésével ezer darab orvosi maszkot adott át a kórháznak. A védőeszközöket az intézményben dolgozó egészségügyi dolgozóknak juttatták el, kik most minden erejüket megfeszítve dolgoznak a betegek gyógyulásáért.

„A koronavírus helyzetet csak közös erővel, összefogással fékezhetjük meg! Együtt sikerülhet!” – jegyezte meg dr. Rétvári Bence.

(Forrás és kép: dr. Rétvári Bence közösségi oldala/dunakezi.hu)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements