Eufrozina, Kende

Hídlap

Lángra kapott egy teherautó fülkéje Esztergom-kertvárosban

Teljes terjedelmében égett egy teherautó fülkéje péntek késő délután az esztergom-kertvárosi Határ utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A füstöt több kilométeres távolságból is látni lehetett.

Hirdetések

A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Úgy tudjuk, hogy mentők is érkeztek a helyszínre.

Ezzel egy időben többen jelezték, hogy nincs áram Esztergom-kertvárosban. Egyes, meg nem erősített információk szerint a kamion rakománya túl magas volt és beleakadt a felsővezetékbe. Emiatt keletkezett a tűz és emiatt volt áramszünet.

(Forrás: Katasztrófavédelem)

(Borítókép: D.B.)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap