Vencel

Hídlap

Sufni égett a dorogi Aranyhomoki dűlőben

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

Hirdetések

A tűzhöz az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, majd nekiláttak az utómunkálatoknak.

Kora délután Tokodon egy mezőgazdasági épületben csaptak el a lángok, melyben szerszámokat, kisebb mennyiségű üzemanyagot és fát tároltak. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, majd a tokodi önkéntes tűzoltók az esztergomi hivatásosokkal együtt kipakolták az épületet.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

(Borítókép: nepszava.hu)

Hirdetések

  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap