Sufni égett a dorogi Aranyhomoki dűlőben

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

A tűzhöz az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, majd nekiláttak az utómunkálatoknak.

Kora délután Tokodon egy mezőgazdasági épületben csaptak el a lángok, melyben szerszámokat, kisebb mennyiségű üzemanyagot és fát tároltak. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, majd a tokodi önkéntes tűzoltók az esztergomi hivatásosokkal együtt kipakolták az épületet.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

(Borítókép: nepszava.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!