Vencel

Hídlap

Számszeríjjal mellkason lőtte magát egy dorogi fiatal

Április 6-án, hétfő délután számszeríjjal mellkason lőtte magát egy dorogi fiatal – írja a Dorogi-medence. A portál rendőrségi információkra hivatközva közölte, hogy a megsérült 14 éves fiút kórházba szállították.

Hirdetések

Délután 16 óra körül figyeltek fel a városban a szirénázásra, majd meg is érkezett a Schmidt Sándor lakótelepre a rohammentő. Úgy tudjuk, hogy sokan az utcára siettek és találgatni kezdtek, hogy mi történt.

Később még egy mentőautó is érkezett, sőt a horizonton megjelent egy mentőhelikopter is, mely végül a Munkás utcában a Petőfi Sándor Óvoda melletti zöldterületen tudott leszállni. A légi jármű láttán pillanatok alatt 50-60 szemlélő verődött össze.

Úgy tudjuk, hogy a Schmidt Sándor lakótelepről mentőautóval szállították a néhány utcával odébb várakozó mentőhelikopterhez. Eközben a rendőrök is kint voltak, sőt a jármű felszállásakor kellő távolságba terelték a lakosokat.

(Forrás: Dorogi-medence)

(Kép: olvasói felvétel)

Hirdetések

  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Közösségi térként született újjá a piliscsévi kántorház

    Magyar Falu Program keretében újították fel a piliscsévi templom közvetlen szomszédságában álló úgynevezett kántorházat, melyet szeptember 26-án, szombaton adtak át. Az épületet kívül-belül felújították és méltó módon szolgálhatja majd a helyi közösségeket.

    Hídlap