Számszeríjjal mellkason lőtte magát egy dorogi fiatal

Április 6-án, hétfő délután számszeríjjal mellkason lőtte magát egy dorogi fiatal - írja a Dorogi-medence. A portál rendőrségi információkra hivatközva közölte, hogy a megsérült 14 éves fiút kórházba szállították.

Április 6-án, hétfő délután számszeríjjal mellkason lőtte magát egy dorogi fiatal – írja a Dorogi-medence. A portál rendőrségi információkra hivatközva közölte, hogy a megsérült 14 éves fiút kórházba szállították.

Délután 16 óra körül figyeltek fel a városban a szirénázásra, majd meg is érkezett a Schmidt Sándor lakótelepre a rohammentő. Úgy tudjuk, hogy sokan az utcára siettek és találgatni kezdtek, hogy mi történt.

Később még egy mentőautó is érkezett, sőt a horizonton megjelent egy mentőhelikopter is, mely végül a Munkás utcában a Petőfi Sándor Óvoda melletti zöldterületen tudott leszállni. A légi jármű láttán pillanatok alatt 50-60 szemlélő verődött össze.

Úgy tudjuk, hogy a Schmidt Sándor lakótelepről mentőautóval szállították a néhány utcával odébb várakozó mentőhelikopterhez. Eközben a rendőrök is kint voltak, sőt a jármű felszállásakor kellő távolságba terelték a lakosokat.

(Forrás: Dorogi-medence)

(Kép: olvasói felvétel)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!