Kármen, Anita

Hídlap

Elfogták K. Viktort, aki több iskolába és óvodába is betört

Egyre inkább elfogyott a levegő K. Viktor körül, végül el is kapták a rendőrök a 30 éves férfit, aki januárban három általános iskolába és két óvodába tört be. A gyanú szerint az elkövető a bajnai, dorogi, sárisápi és tokodi intézményekbe az ablakokat felfeszítve jutott be.

A police.hu tájékoztatása szerint K. Viktor laptopot, készpénzt, élelmiszert és más használati tárgyakat is ellopott. A bűncselekményeket éjszaka követte el, így csak másnap derült fény mindenre.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ezúttal is bizonyította, hogy a bűnözőknek nincs menekvésük. Az eredményes nyomozásnak köszönhetően beazonosították az elkövetőt, majd április 7-én el is fogták K. Viktort. A 30 éves férfi lakását át is kutatták, ahol előkerült az ellopott tárgyak egy része.

A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsított a kihallgatása közben beismerő vallomást tett. K. Viktort őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(Forrás, kép és videó: police.hu)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements