Vencel

Hídlap

Elfogták K. Viktort, aki több iskolába és óvodába is betört

Egyre inkább elfogyott a levegő K. Viktor körül, végül el is kapták a rendőrök a 30 éves férfit, aki januárban három általános iskolába és két óvodába tört be. A gyanú szerint az elkövető a bajnai, dorogi, sárisápi és tokodi intézményekbe az ablakokat felfeszítve jutott be.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint K. Viktor laptopot, készpénzt, élelmiszert és más használati tárgyakat is ellopott. A bűncselekményeket éjszaka követte el, így csak másnap derült fény mindenre.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ezúttal is bizonyította, hogy a bűnözőknek nincs menekvésük. Az eredményes nyomozásnak köszönhetően beazonosították az elkövetőt, majd április 7-én el is fogták K. Viktort. A 30 éves férfi lakását át is kutatták, ahol előkerült az ellopott tárgyak egy része.

A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsított a kihallgatása közben beismerő vallomást tett. K. Viktort őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(Forrás, kép és videó: police.hu)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap