Vencel

Hídlap

Új esztergomi videóval jelentkezett a Black ImageFilm csapata

Elkészült Mudrák Tamás és Steindl Ábel, avagy a Black ImageFilm új videója, mely az Esztergom 2020 nevet viseli. A srácok igazán odatették magukat és lélegzetelállító felvételeket készítettek városukról. Érdemes megnézni a mindössze ötven másodperces kisfilmet.

Hirdetések

A fiatalok tavaly nagyot durrantottak az interneten a Spring in Esztergom című videójukkal és el is határozták, hogy elkészítik a folytatást. Csakhogy a koronavírus és a jelenlegi járványügyi helyzet közbeszólt és ők is saját bevallásuk szerint ők is beleestek az „alkotói válságba.” Így dobták az eredeti tervet (egyébként azt tervezték, hogy az Ismerős Arcok: Nélküled című dalára vágnak össze egy kisfilmet) és egy rövidebb változat mellett döntöttek. Kikérték a szakmabeliek véleményét is, majd el is készült az Esztergom 2020 nevű remekmű.

ESZTERGOM 2020

Elkészült! Nem olyan hosszú, mint tavaly de szerintünk látványosabb! Fogadjátok sok szeretettel!

Közzétette: Black ImageFilm – 2020. április 7., kedd

Steindl Ábeltől megtudtuk, hogy igyekeztek egy kis vidámságot belevinni a videóba, törekedtek a minőségre és a sajátos képi világra. Egyébként január óta forgatták a jeleneteket: Mudrák Tamás elszántságát is jól mutatja, hogy például még zimankós hidegben is rögzítette a képkockákat.

A Black ImageFilm tagjai bíznak benne, hogy másoknak is teszik majd a videójuk és ha jelenleg személyesen nem is, de a felvétel révén megismerkedhetnek Esztergommal.

(Borítókép: Pillanatkép az Esztergom 2020 videóból)

Hirdetések

  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Közösségi térként született újjá a piliscsévi kántorház

    Magyar Falu Program keretében újították fel a piliscsévi templom közvetlen szomszédságában álló úgynevezett kántorházat, melyet szeptember 26-án, szombaton adtak át. Az épületet kívül-belül felújították és méltó módon szolgálhatja majd a helyi közösségeket.

    Hídlap