Ma este ismét fertőtlenítik az esztergomi közterületeket

Tisztelt Esztergomiak! Ma este újra fertőtlenítjük Esztergom közterületeit - jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám. A város polgármestere ezúttal is arra kéri a lakosokat, hogy a jó idő ellenére csak a legszükségesebb esetben mozduljanak ki otthonukból.

Tisztelt Esztergomiak! Ma este újra fertőtlenítjük Esztergom közterületeit – jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám. A város polgármestere ezúttal is arra kéri a lakosokat, hogy a jó idő ellenére csak a legszükségesebb esetben mozduljanak ki otthonukból.

A szerda esti munkavégzés a következő helyszíneket érinti: az esztergomi buszvégállomás, a posta előtti terület, a piac területe, 40 db buszmegálló Búbánatvölgytől Kertvárosig és Pilisszentléleken, a szentgyörgymezői posta előtti terület, a Budai Nagy Antal Ltp. posta előtti terület, a Kis – Duna sétány és az Aradi vértanúk tere, valamint Erzsébet park padjai.

“Önkormányzatunk mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudja Esztergom lakosságát, azonban ahhoz, hogy törekvéseink sikeresek legyenek, Önökre is szükség van! Kérem tegyék meg, hogy a jó idő ellenére is csak a legszükségesebb esetben mozdulnak ki lakóhelyükről! Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra! Mindenki maradjon otthon!” – írta a polgármester.

(Forrás és kép: Hernádi Ádám közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!