Vencel

Hídlap

Ma este ismét fertőtlenítik az esztergomi közterületeket

Tisztelt Esztergomiak! Ma este újra fertőtlenítjük Esztergom közterületeit – jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám. A város polgármestere ezúttal is arra kéri a lakosokat, hogy a jó idő ellenére csak a legszükségesebb esetben mozduljanak ki otthonukból.

Hirdetések

A szerda esti munkavégzés a következő helyszíneket érinti: az esztergomi buszvégállomás, a posta előtti terület, a piac területe, 40 db buszmegálló Búbánatvölgytől Kertvárosig és Pilisszentléleken, a szentgyörgymezői posta előtti terület, a Budai Nagy Antal Ltp. posta előtti terület, a Kis – Duna sétány és az Aradi vértanúk tere, valamint Erzsébet park padjai.

“Önkormányzatunk mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudja Esztergom lakosságát, azonban ahhoz, hogy törekvéseink sikeresek legyenek, Önökre is szükség van! Kérem tegyék meg, hogy a jó idő ellenére is csak a legszükségesebb esetben mozdulnak ki lakóhelyükről! Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra! Mindenki maradjon otthon!” – írta a polgármester.

(Forrás és kép: Hernádi Ádám közösségi oldala)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap