Marcell

Hídlap

Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

Hirdetések

Ahogy terjed a koronavírus, úgy egyre többen, köztük zenészek, tudósok és ismert személyiségek is arra szólítják fel a lakosokat, hogy tartsák be az Operatív Törzs ajánlásait és ha tehetik, akkor maradjanak otthon.

Most a Komárom-Esztergom megyei labdarúgó bajnokságokban tevékenykedő sporik vonták fel magukra a figyelmet.

-úgy gondoljuk, hogy jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy otthon maradjunk, ezzel megóvhatjuk saját és másunk egészségét is. A piros lapot pedig ennek a jelképeként adjuk körbe „Komáromtól Esztergomon át egészen Tatabányáig” – mondta Jászberényi Marcell, a Dorog-Esztergom körzeti játékvezetők vezetője.

🚷 A KEM JB egy kezdeményezésre invitálta a megyei játékvezetőket, csatlakozva ezzel egy országos felhíváshoz, a #maradjotthon kampányhoz.😷A koronavírus járvány rövid időn belül nagy változást hozott nem csak a mi életünkben, hanem az egész világ működésében. 🏠 Komárom-Esztergom megyén átívelő piroslapot "indítottak útnak" megyei játékvezetőink, felhívva ezzel a figyelmet az otthon maradás fontosságára.💪Jelenleg nincs más feladatunk csak az, hogy maradjunk otthon, megőrizzük saját magunk és közvetlen környezetünk egészségét. ❤ EGYÜTT túl leszünk rajta, KÖZÖSEN kiállítjuk a vírust az életünkből.⬇️‼FIGYELEM‼ ⬇️

Közzétette: Kemspori – 2020. április 8., szerda

A jelenlegi járványügyi helyzet nagy változást hozott mindenki életében, köztük a sporttársakéban is, akik úgy vélik: csak akkor állíthatjuk meg a vírust, ha betartjuk a szabályokat. A videójukhoz egyébként sikerült megnyerniük néhány kollégát, akik bátran adták arcukat ehhez a kezdeményezéshez. Többek között a megye legjobb 25 év alatti játékvezetője (Drabon Barnabás) az év felfedezettje (Paulovics Bence), rutinos „öreg” kollégák, sőt még egy megyei ellenőrt is megnyertek a kisfilmhez.

-A videó lényege, hogy „online piros lapot” felmutatva jelképesen kifejezzük azt, hogy jelenleg nincs más dolgunk, csak az, hogy otthon maradjunk. Ezt egy fontos üzenetként szántuk a társadalomnak.  – jegyezte meg.

Jászberényi Marcell egyébként azt is elmondta, hogy a labdarúgók közül többek is kommentben jelezték, hogy „ismerős számukra a mozdulat”. Persze rögtön meg is nyugtatták a sporikat, hiszen ők is megértették az üzenetet.

Hirdetések

  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap