Vencel

Hídlap

Elkészült a háromdimenziós zebra Dorogon

Április 10-én készült el a dorogi Iskola utcába tervezett háromdimenziós gyalogos-átkelőhely, melynek kivitelezője a helyi Varga & Varga Forgalomtechnika volt. Az útszakaszt már reggel lezárták, a zebra pedig el is készült kora délutánra.

Hirdetések

A dorogi önkormányzat Facebook oldalának tájékoztatása szerint a Dorogi Rendőrkapitányság megbízásából, egyedi tervek alapján készült el a különleges gyalogos-átkelőhely, mely a birkózócsarnok és a Petőfi Sándor Óvoda között található.

Varga Mikolai Zsuzsától, a zebra tervezője az önkormányzatnak elmondta, hogy három hete a Dorogi Rendőrkapitányság mellett egy háromdimenziós ábrát is elkészítettek a mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóban. A cég a jövőben több településen is felfesthet háromdimenziós zebrát.

(Forrás és kép: Dorog Város Önkormányzata)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap