Kármen, Anita

Hídlap

Elkészült a háromdimenziós zebra Dorogon

Április 10-én készült el a dorogi Iskola utcába tervezett háromdimenziós gyalogos-átkelőhely, melynek kivitelezője a helyi Varga & Varga Forgalomtechnika volt. Az útszakaszt már reggel lezárták, a zebra pedig el is készült kora délutánra.

A dorogi önkormányzat Facebook oldalának tájékoztatása szerint a Dorogi Rendőrkapitányság megbízásából, egyedi tervek alapján készült el a különleges gyalogos-átkelőhely, mely a birkózócsarnok és a Petőfi Sándor Óvoda között található.

Varga Mikolai Zsuzsától, a zebra tervezője az önkormányzatnak elmondta, hogy három hete a Dorogi Rendőrkapitányság mellett egy háromdimenziós ábrát is elkészítettek a mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóban. A cég a jövőben több településen is felfesthet háromdimenziós zebrát.

(Forrás és kép: Dorog Város Önkormányzata)

Advertisements

 

 

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements