Jeromos

Hídlap

Folytatják a munkát a vízmű szakemberei a dorogi Kesztölci úton

Április 15-től ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatokat végez az Északdunántúli Vízmű Zrt. (ÉDV) Dorogon, a Kesztölci úton. A kivitelezés alatt forgalomkorlátozásra, illetve terelésre is számítani kell, továbbá az érintett háztartásokban átmeneti vízhiány és vízzavarosodás is előfordulhat.

Hirdetések

A szolgáltató néhány nappal ezelőtt szórólapokon keresztül tájékoztatta a lakosságot. A papírt egyik olvasónk juttatta el nekünk így most azokat is értesíthetjük, akik valamilyen oknál fogva nem hallottak a közelgő rekonstrukcióról.

A tájékoztatóból kiderül, hogy a forgalomkorlátozással érintett szakaszon nem biztos, hogy a tulajdonosok be tudnak majd hajtani gépjárműveikkel az ingatlanjaikra. Egyébként arról nincsenek információk, hogy pontosan milyen munkát végeznek majd a szakemberek. Lehet, hogy végérvényesen betemetik és helyreállítják az útburkolatot ott, ahol tavaly augusztus 30-a óta egy hatalmas lyuk található. Igaz az elkerített területet azóta feltöltötték murvával.

„Kérjük türelmüket és együttműködésüket a munkálatok gyors elvégzése érdekében.” – olvasható a tájékoztatóban.

Hirdetések

  • Online koncertet adnak az esztergomi zeneiskola tanárai

    A járványhelyzet miatt nem rendeznek nyilvános hangversenyeket az esztergomi Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskolában, de a tanárok úgy érzik, hogy a Zene Világnapjának megünneplése – melyet október 1-én tartanak – ebben a helyzetben is kedves kötelességük és szívügyük.

    Hídlap
  • Modell- és gyártásevolúció a Magyar Suzukinál

    A Magyar Suzuki a modern magyar autóipar leghosszabb sikertörténete. A japán gyökerű vállalat ötven év kihagyás után, 1992-ben hozta vissza hazánkba a személyautógyártást. Közel három évtized alatt több mint 3,5 millió autó gördült már le az esztergomi gyártósorról.

    Hídlap