Fülöp, Evelin

Hídlap

Folytatják a munkát a vízmű szakemberei a dorogi Kesztölci úton

Április 15-től ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatokat végez az Északdunántúli Vízmű Zrt. (ÉDV) Dorogon, a Kesztölci úton. A kivitelezés alatt forgalomkorlátozásra, illetve terelésre is számítani kell, továbbá az érintett háztartásokban átmeneti vízhiány és vízzavarosodás is előfordulhat.

A szolgáltató néhány nappal ezelőtt szórólapokon keresztül tájékoztatta a lakosságot. A papírt egyik olvasónk juttatta el nekünk így most azokat is értesíthetjük, akik valamilyen oknál fogva nem hallottak a közelgő rekonstrukcióról.

A tájékoztatóból kiderül, hogy a forgalomkorlátozással érintett szakaszon nem biztos, hogy a tulajdonosok be tudnak majd hajtani gépjárműveikkel az ingatlanjaikra. Egyébként arról nincsenek információk, hogy pontosan milyen munkát végeznek majd a szakemberek. Lehet, hogy végérvényesen betemetik és helyreállítják az útburkolatot ott, ahol tavaly augusztus 30-a óta egy hatalmas lyuk található. Igaz az elkerített területet azóta feltöltötték murvával.

„Kérjük türelmüket és együttműködésüket a munkálatok gyors elvégzése érdekében.” – olvasható a tájékoztatóban.

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements