Emese, Sarolta

Hídlap

Folytatják a munkát a vízmű szakemberei a dorogi Kesztölci úton

Április 15-től ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatokat végez az Északdunántúli Vízmű Zrt. (ÉDV) Dorogon, a Kesztölci úton. A kivitelezés alatt forgalomkorlátozásra, illetve terelésre is számítani kell, továbbá az érintett háztartásokban átmeneti vízhiány és vízzavarosodás is előfordulhat.

Hirdetések

A szolgáltató néhány nappal ezelőtt szórólapokon keresztül tájékoztatta a lakosságot. A papírt egyik olvasónk juttatta el nekünk így most azokat is értesíthetjük, akik valamilyen oknál fogva nem hallottak a közelgő rekonstrukcióról.

A tájékoztatóból kiderül, hogy a forgalomkorlátozással érintett szakaszon nem biztos, hogy a tulajdonosok be tudnak majd hajtani gépjárműveikkel az ingatlanjaikra. Egyébként arról nincsenek információk, hogy pontosan milyen munkát végeznek majd a szakemberek. Lehet, hogy végérvényesen betemetik és helyreállítják az útburkolatot ott, ahol tavaly augusztus 30-a óta egy hatalmas lyuk található. Igaz az elkerített területet azóta feltöltötték murvával.

„Kérjük türelmüket és együttműködésüket a munkálatok gyors elvégzése érdekében.” – olvasható a tájékoztatóban.

Hirdetések
  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap