Eufrozina, Kende

Hídlap

Ittas sofőrt fogtak Sárisápon

Elvették a jogosítványát és a mérési eredmények alapján büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben, akit húsvéthétfőn este állítottak meg a dorogi rendőrök Sárisápon. Nem csak ő volt az egyetlen a térségben, aki a húsvéti időszakban ittasan ült a volán mögé: vasárnap például egy nap alatt kétszer is elkaptak egy alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőrt Dorogon.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása a sárisápi igazoltatás során ellenőrizték a gépkocsi és a sofőr okmányait, majd megszondáztatták a vezetőt. A mérőműszer pozitív eredményt mutatott, ezért a 34 éves férfit előállította a kapitányságra.

A dorogi rendőrök nem csak hétfőn, hanem egy nappal korábban is eredményes napot zártak. Április 12-né délelőtt Dorogon állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit. Kiderült, hogy a 46 éves sofőr ittasan ült a volán mögé: a vezetőt előállították a rendőrkapitányságra, elvették a jogosítványát és büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Csakhogy a férfit ez nem hatotta meg és néhány órával később újra volán mögé ült. Este immár a Zsigmondy Vilmos Lakótelepnél kapcsolták le őt. Az alkoholszonda ismét pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt újra előállították a rendőrkapitányságra.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap