Vencel

Hídlap

Komplex karbantartást végeznek az almásfüzítői vasútvonalon

Április 17-19 között vonatpótló autóbuszok közlekednek az Esztergom-Almásfüzítő vasútvonalon – közölte a MÁV. Az állami vasúttársaság tájékoztatása szerint komplex karbantartást végeznek majd a két állomás között.

Hirdetések

A közlemény kapcsán megkerestük a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságát is. Válaszlevelükben azt írták, hogy a „komplex karbantartás magába foglalja a vágányszabályozásokat, illetve a vasúti átjárók felújítását is.”

A vágányzári menetrend értelmében a 6:53-kor és 14:18-kor Esztergomból, valamint az 5:26-kor és 12:34-kor Almásfüzitőről induló autóbuszok a vasútállomások és megállóhelyekhez közeli buszmegállókban állnak meg.

Az autóbuszokon elfogadják a vasúti menetjegyet, ugyanakkor kerékpárt nem lehet szállítani rajtuk. A módosított menetrend itt érhető el.

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap