Fülöp, Evelin

Hídlap

Komplex karbantartást végeznek az almásfüzítői vasútvonalon

Április 17-19 között vonatpótló autóbuszok közlekednek az Esztergom-Almásfüzítő vasútvonalon – közölte a MÁV. Az állami vasúttársaság tájékoztatása szerint komplex karbantartást végeznek majd a két állomás között.

A közlemény kapcsán megkerestük a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságát is. Válaszlevelükben azt írták, hogy a „komplex karbantartás magába foglalja a vágányszabályozásokat, illetve a vasúti átjárók felújítását is.”

A vágányzári menetrend értelmében a 6:53-kor és 14:18-kor Esztergomból, valamint az 5:26-kor és 12:34-kor Almásfüzitőről induló autóbuszok a vasútállomások és megállóhelyekhez közeli buszmegállókban állnak meg.

Az autóbuszokon elfogadják a vasúti menetjegyet, ugyanakkor kerékpárt nem lehet szállítani rajtuk. A módosított menetrend itt érhető el.

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements