Eufrozina, Kende

Hídlap

Tűzcsapnak hajtott egy teherautó Dorogon

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag tűzcsapnak hajtott egy teherautó Dorogon, a Bécsi út és az István király utca kereszteződése közelében – írja a Dorogi-medence. A baleset miatt rendőrök irányítják a forgalmat.

Hirdetések

A tűzcsap megsérült, így a víz nagy erővel az utcára ömlik. Úgy tudjuk, hogy a vízmű szakemberei jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán.

Frissítés: Rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence azt írja: az áruszállító kamion be akart tolatni az utcában található áruházhoz. A jármű a manőver közben nekiütközött a tűzcsapnak. Csak anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

(Forrás és fotó: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap