Fülöp, Evelin

Hídlap

Kesztölcnél vadat gázoltak, Bajnánál busz és munkagép ütközött

Először Táton, majd délután Bajnán később pedig Kesztölcnél is történt baleset április 15-én, szerdán. Ezeken kívül egy dorogi tűzesethez is kivonultak a rendőrök, bár információink szerint azon a helyszínen nem intézkedtek az egyenruhások.

Mint arról beszámoltunk, Táton a Bécsi úton egy parkoló járműnek tolatott neki egy autós. A balesetben nem sérült meg senki.

15 óra után kaptuk az első információkat a bajnai balesetről: megtudtuk, hogy az 1105-ös út felújítás alatt lévő szakaszán egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy munkagép ütközött össze. Úgy tudjuk, hogy a buszjáraton egy személy könnyebben megsérült.

A Rutin nevű applikáció jelzése szerint késő délután a 117-es út kesztölci szakaszán is baleset történt. Kiderült, hogy egy gépjármű vadat gázolt el. Személyi sérülés nem történt.

Ezen kívül olvasónk jelentette, hogy a kesztölci esettel szinte egy időben újra sűrű fekete füst szállt fel a Dorog és Kesztölc közötti víkendházas területről. A helyszínre a tűzoltók mellett ezúttal rendőrök is érkeztek. Arról nincsenek információk, hogy a járőrök azért jelentek meg a helyszínen, mert tetten érték volna a tettest. Mindenesetre furcsa, hogy heti rendszerességgel „gyulladnak meg” összehordott szemétkupacok azon a területen és sosem derül ki, hogy ki és miért gyújtogatja fel a hulladékot.

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements