Vencel

Hídlap

Kesztölcnél vadat gázoltak, Bajnánál busz és munkagép ütközött

Először Táton, majd délután Bajnán később pedig Kesztölcnél is történt baleset április 15-én, szerdán. Ezeken kívül egy dorogi tűzesethez is kivonultak a rendőrök, bár információink szerint azon a helyszínen nem intézkedtek az egyenruhások.

Hirdetések

Mint arról beszámoltunk, Táton a Bécsi úton egy parkoló járműnek tolatott neki egy autós. A balesetben nem sérült meg senki.

15 óra után kaptuk az első információkat a bajnai balesetről: megtudtuk, hogy az 1105-ös út felújítás alatt lévő szakaszán egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy munkagép ütközött össze. Úgy tudjuk, hogy a buszjáraton egy személy könnyebben megsérült.

A Rutin nevű applikáció jelzése szerint késő délután a 117-es út kesztölci szakaszán is baleset történt. Kiderült, hogy egy gépjármű vadat gázolt el. Személyi sérülés nem történt.

Ezen kívül olvasónk jelentette, hogy a kesztölci esettel szinte egy időben újra sűrű fekete füst szállt fel a Dorog és Kesztölc közötti víkendházas területről. A helyszínre a tűzoltók mellett ezúttal rendőrök is érkeztek. Arról nincsenek információk, hogy a járőrök azért jelentek meg a helyszínen, mert tetten érték volna a tettest. Mindenesetre furcsa, hogy heti rendszerességgel „gyulladnak meg” összehordott szemétkupacok azon a területen és sosem derül ki, hogy ki és miért gyújtogatja fel a hulladékot.

Hirdetések

  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap