Vencel

Hídlap

Külön idősávban látogathatják a 65 év felettiek az esztergomi piacot

„A koronavírus fertőzés az idősekre a legveszélyesebb, ezért szükségessé vált az esztergomi piacon is meghozni azt a rendelkezést, amivel külön idősávot biztosíthatunk a 65 év feletti állampolgáraink számára a vásárláshoz” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

Hirdetések

Ennek értelmében április 15-től, azaz szerdától 9-10 óra között csak a 65 év feletti lakosok tartózkodhatnak a piacon, más időszakban viszont csak a 65 év alattiak vásárolhatnak ott.

Az intézkedéssel azt szeretnék elérni, hogy a veszélyeztetett korosztályt a lehető legnagyobb mértékben megóvják a fertőzéstől.

„Fontos kiemelnem, hogy a most meghozott döntés nem jelent lazítást a jelenlegi kijárási korlátozás szabályain, ezért kérem, hogy mindenki csak a legszükségesebb esetben mozduljon ki otthonából!” – közölte a polgármester.

(Forrás: Hernádi Ádám közösségi oldala/esztergom.hu)

(Borítókép: erdeiprogramok.hu)

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap