Vencel

Hídlap

Több millió forint értékű, védőfelszerelésekből álló csomagot kapott Esztergom

3 ezer darab maszkot, 500 darab arcpajzsot, 500 darab védőszemüveget, 10 ezer darab védőkesztyűt, valamint 592 darab védőruhát kapott Esztergom, melyet a CECZ Kft. ajánlott fel – közölte Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

Hirdetések

A város polgármestere azt írta: „ma nagy lépést tettünk meg a védekezés hatékonyságának érdekében. A személyes jó kapcsolatunknak köszönhetően sikerült egy nagyon komoly felajánlást Esztergomba irányítani.”

A védőfelszerelésekért személyesen ment el a Ghibli repülőtéri raktárába, hogy a lakosok nevében megköszönje a felajánlást.

„A csomag értéke meghaladja a 10 millió forintot, amelyet ingyen kaptunk meg! Köszönöm Ügyvezető Igazgató úrnak a segítséget és a baráti gesztust! Az eszközöket a napokban eljuttatjuk minden olyan rendeltetési helyre, ahol szükség van rájuk.” – közölte Hernádi Ádám.

(Forrás és kép: Hernádi Ádám közösségi oldala)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap