Eufrozina, Kende

Hídlap

Megöltek egy férfit Tokodon

A nyomozók elfogták azt az 54 éves nőt, aki a gyanú szerint április 19-én délután előzetes szóváltást követően tokodi otthonukban megszúrta a férjét. A férfi a helyszínen életét vesztette. Úgy tudjuk, hogy a településre mentőhelikopter is érkezett.

Hirdetések

A lakosok a légi jármű landolása után a közösségi oldalakon találgatni kezdték, hogy mi történhetett. Kisvártatva egy hölgy azt írta, hogy késelés történt és hogy rabszállító is érkezett a faluba. A rendőrség este 22 órakor erősítette meg a hírt (a rabszállítóról nem tettek említést), miszerint egy 54 éves nő szóváltás után megszúrta a férjét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az esetet a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 19-én 17 órakor az asszony hozzátartozója jelentette be. A rendőrök helyszínre vonultak, majd a házhoz érve megbizonyosodtak arról, hogy a bejelentés valós volt, majd el is fogták az elkövetőt.

Ellene a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított  büntetőeljárást. Elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap