Vencel

Hídlap

Arcon ütötte fél éves kislányát, felfüggesztett börtönt kaphat érte

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélhetik azt az apát, aki 2018 decemberében szemen ütötte fél éves kislányát. A gyermek életkorára való tekintettel nem tudott védekezni a támadás ellen. Egyébként az apuka már korábban is volt börtönben, 2016-ban szabadult a rácsok mögül.

Hirdetések

 A vádlott 2018. december 2-én az esti órákban otthon tartózkodott két kiskorú gyermekével. Igen ám, de az apuka vacsora közben ideges lett és fél éves lányát ököllel arcon ütötte, aki emiatt koponyazúzódást, valamint a bal oldali felső szemhéján a bőrszövetek közötti vérbeszűrődést szenvedett el. Az édesapa így nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott.

 Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje, valamint állapítsa meg, hogy a próbaidő alatt a vádlott pártfogó felügyelet alatt áll.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap