Fülöp, Evelin

Hídlap

Arcon ütötte fél éves kislányát, felfüggesztett börtönt kaphat érte

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélhetik azt az apát, aki 2018 decemberében szemen ütötte fél éves kislányát. A gyermek életkorára való tekintettel nem tudott védekezni a támadás ellen. Egyébként az apuka már korábban is volt börtönben, 2016-ban szabadult a rácsok mögül.

 A vádlott 2018. december 2-én az esti órákban otthon tartózkodott két kiskorú gyermekével. Igen ám, de az apuka vacsora közben ideges lett és fél éves lányát ököllel arcon ütötte, aki emiatt koponyazúzódást, valamint a bal oldali felső szemhéján a bőrszövetek közötti vérbeszűrődést szenvedett el. Az édesapa így nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott.

 Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje, valamint állapítsa meg, hogy a próbaidő alatt a vádlott pártfogó felügyelet alatt áll. 

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Advertisements

 

 

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements