László

Hídlap

Karantén videóval jelentkeztek a dági asztaliteniszezők

Különleges videóval jelentkezett a Dág KSE Asztalitenisz szakosztálya: a helyi ping-pongosok már hosszú ideje nem gyakorolhatnak közösen, így mindenki a saját otthonában, illetve udvarában tréningezik. Ha már fizikailag nem is, legalább így újra együtt lehet a csapat.

Hirdetések

Dágot nyugodtan emlegethetnénk a vidéki sport fellegváraként, hiszen a községben élők vagy ping-pongoznak vagy röplabdáznak, ha pedig nem sportolnak, akkor szurkolóként biztatják társaikat.

Ahogy az esztergomi kézilabdázók, úgy a dági asztaliteniszezők is beálltak a sorba és elkészítették a saját karanténedzésüket. A labda valóságos falujáró túrára indul: a videóban szereplők ízelítőt adtak a tudásukból, majd mindig tovább passzolták valakinek a játékszert. Egyesek szobában ülve, mások az udvaron pattogtatták a labdát.

Egy hölgy például a konyhai asztalát alakította át játékra alkalmas célra, az ő esetében a kilogrammos kiszerelésű lisztek alkották a hálót. Végül a sort Pósfai Zsolt edző zárja, aki „Várunk vissza benneteket!” kijelentéssel jelezte: ha vége a járványnak, mindenkit várnak újra a sportcsarnokban.

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap