Kármen, Anita

Hídlap

Meggyulladt az aljnövényzet, nem közlekednek a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között

Budapesten, a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező állomás között ideiglenesen nem közlekedhetnek a vonatok, mivel a sínek mellett ég az aljnövényzet – közölte a MÁVINFORM. Emiatt a Budapest–Esztergom, a Budapest–Vác–Szob és a Budapest–Versegyház–Vác vonalon hosszabb lesz a vonatok menetideje.

FRISSÍTÉS: A MÁVINFORM közleménye szerint a katasztrófavédelem szakemberei eloltották az égő aljnövényzetet és a szintén égő fát. Így a közlekedés újraindult az érintett szakaszán, a menetrend fokozatosan áll majd helyre. 14 órától nem fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket a BKK-járatain!

A Vonatinfó térképe szerint már vannak olyan szerelvények, melyek 20-50 perc késéssel közlekednek. Arról nincsenek információk, hogy mikor állhat helyre a közlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között.

(Forrás: MÁVINFORM)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements