Meggyulladt az aljnövényzet, nem közlekednek a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között

Budapesten, a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező állomás között ideiglenesen nem közlekedhetnek a vonatok, mivel a sínek mellett ég az aljnövényzet - közölte a MÁVINFORM. Emiatt a Budapest–Esztergom, a Budapest–Vác–Szob és a Budapest–Versegyház–Vác vonalon hosszabb lesz a vonatok menetideje.

Budapesten, a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező állomás között ideiglenesen nem közlekedhetnek a vonatok, mivel a sínek mellett ég az aljnövényzet – közölte a MÁVINFORM. Emiatt a Budapest–Esztergom, a Budapest–Vác–Szob és a Budapest–Versegyház–Vác vonalon hosszabb lesz a vonatok menetideje.

FRISSÍTÉS: A MÁVINFORM közleménye szerint a katasztrófavédelem szakemberei eloltották az égő aljnövényzetet és a szintén égő fát. Így a közlekedés újraindult az érintett szakaszán, a menetrend fokozatosan áll majd helyre. 14 órától nem fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket a BKK-járatain!

A Vonatinfó térképe szerint már vannak olyan szerelvények, melyek 20-50 perc késéssel közlekednek. Arról nincsenek információk, hogy mikor állhat helyre a közlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között.

(Forrás: MÁVINFORM)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!