Vencel

Hídlap

Meggyulladt az aljnövényzet, nem közlekednek a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között

Budapesten, a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező állomás között ideiglenesen nem közlekedhetnek a vonatok, mivel a sínek mellett ég az aljnövényzet – közölte a MÁVINFORM. Emiatt a Budapest–Esztergom, a Budapest–Vác–Szob és a Budapest–Versegyház–Vác vonalon hosszabb lesz a vonatok menetideje.

Hirdetések

FRISSÍTÉS: A MÁVINFORM közleménye szerint a katasztrófavédelem szakemberei eloltották az égő aljnövényzetet és a szintén égő fát. Így a közlekedés újraindult az érintett szakaszán, a menetrend fokozatosan áll majd helyre. 14 órától nem fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket a BKK-járatain!

A Vonatinfó térképe szerint már vannak olyan szerelvények, melyek 20-50 perc késéssel közlekednek. Arról nincsenek információk, hogy mikor állhat helyre a közlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között.

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap