Fülöp, Evelin

Hídlap

Motoros sérült meg az esztergomi balesetben

Személyi sérüléssel járó baleset történt május 5-én, kedden délelőtt Esztergomban a Kossuth Lajos út Sissay köz és Főapát utca közötti szakaszán. A helyszínen egy Ford Transit típusú kisteherautó és egy motorkerékpár ütközött össze.

A rendőrség tájékoztatása szerint a szabályosan közlekedő motorost tolatás közben sodorta el a Ford Transit. A motoros elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett. Őt a mentőknek kellett ellátniuk.

A baleset következtében a kisteherautóban és a motorban is jelentős anyagi kár keletkezett. A helyszínelés alatt az érintett szakaszon rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Hétfőn délután Táton, a bajnai elágazásnál is történt egy baleset. Időközben kiderült, hogy a mellékutcából kikanyarodó autós manőver közben elsodort egy kerékpárost. A sérült személyt a mentőknek kellett ellátniuk.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság/Dorogi-medence)

(Borítókép: Hídlap)

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements