Vencel

Hídlap

Motoros sérült meg az esztergomi balesetben

Személyi sérüléssel járó baleset történt május 5-én, kedden délelőtt Esztergomban a Kossuth Lajos út Sissay köz és Főapát utca közötti szakaszán. A helyszínen egy Ford Transit típusú kisteherautó és egy motorkerékpár ütközött össze.

Hirdetések

A rendőrség tájékoztatása szerint a szabályosan közlekedő motorost tolatás közben sodorta el a Ford Transit. A motoros elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett. Őt a mentőknek kellett ellátniuk.

A baleset következtében a kisteherautóban és a motorban is jelentős anyagi kár keletkezett. A helyszínelés alatt az érintett szakaszon rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Hétfőn délután Táton, a bajnai elágazásnál is történt egy baleset. Időközben kiderült, hogy a mellékutcából kikanyarodó autós manőver közben elsodort egy kerékpárost. A sérült személyt a mentőknek kellett ellátniuk.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság/Dorogi-medence)

(Borítókép: Hídlap)

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap