Emese, Sarolta

Hídlap

Két dorogi lakosnak is segítettek a helyi rendőrök

Május 4-én a dorogi rendőrök a rendőrkapitányság udvaráról vettek észre egy kapu előtti járdaszakaszon ülő férfit. Odamentek hozzá, kérdéseket tettek fel neki, de a 61 éves személy zavaros válaszokat adott – közölte a police.hu.

Hirdetések

Az egyenruhások azt is észrevették, hogy a helyi lakos megsérült – emellett pedig nem tudott felállni – így riasztották a mentőket, akik kórházba vitték a személyt.

Hétfőn délután bejelentés alapján vonultak a rendőrök a Hősök terére, ahol egy zavart férfi ült az egyik padon. A járőrök megtalálták a 68 éves lakost, aki nem tudta elmondani, hogy hol lakik, térben is időben sem tudott tájékozódni. A mentők a délelőtti esethez hasonlóan őt is kórházba szállították.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap