Jeromos

Hídlap

Két dorogi lakosnak is segítettek a helyi rendőrök

Május 4-én a dorogi rendőrök a rendőrkapitányság udvaráról vettek észre egy kapu előtti járdaszakaszon ülő férfit. Odamentek hozzá, kérdéseket tettek fel neki, de a 61 éves személy zavaros válaszokat adott – közölte a police.hu.

Hirdetések

Az egyenruhások azt is észrevették, hogy a helyi lakos megsérült – emellett pedig nem tudott felállni – így riasztották a mentőket, akik kórházba vitték a személyt.

Hétfőn délután bejelentés alapján vonultak a rendőrök a Hősök terére, ahol egy zavart férfi ült az egyik padon. A járőrök megtalálták a 68 éves lakost, aki nem tudta elmondani, hogy hol lakik, térben is időben sem tudott tájékozódni. A mentők a délelőtti esethez hasonlóan őt is kórházba szállították.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Online koncertet adnak az esztergomi zeneiskola tanárai

    A járványhelyzet miatt nem rendeznek nyilvános hangversenyeket az esztergomi Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskolában, de a tanárok úgy érzik, hogy a Zene Világnapjának megünneplése – melyet október 1-én tartanak – ebben a helyzetben is kedves kötelességük és szívügyük.

    Hídlap
  • Modell- és gyártásevolúció a Magyar Suzukinál

    A Magyar Suzuki a modern magyar autóipar leghosszabb sikertörténete. A japán gyökerű vállalat ötven év kihagyás után, 1992-ben hozta vissza hazánkba a személyautógyártást. Közel három évtized alatt több mint 3,5 millió autó gördült már le az esztergomi gyártósorról.

    Hídlap