Kármen, Anita

Hídlap

Két dorogi lakosnak is segítettek a helyi rendőrök

Május 4-én a dorogi rendőrök a rendőrkapitányság udvaráról vettek észre egy kapu előtti járdaszakaszon ülő férfit. Odamentek hozzá, kérdéseket tettek fel neki, de a 61 éves személy zavaros válaszokat adott – közölte a police.hu.

Az egyenruhások azt is észrevették, hogy a helyi lakos megsérült – emellett pedig nem tudott felállni – így riasztották a mentőket, akik kórházba vitték a személyt.

Hétfőn délután bejelentés alapján vonultak a rendőrök a Hősök terére, ahol egy zavart férfi ült az egyik padon. A járőrök megtalálták a 68 éves lakost, aki nem tudta elmondani, hogy hol lakik, térben is időben sem tudott tájékozódni. A mentők a délelőtti esethez hasonlóan őt is kórházba szállították.

(Forrás: police.hu)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements