Emese, Sarolta

Hídlap

Ideiglenes bázisállomás épült Dorogon

Megnövekedett az adatforgalom, emiatt ideiglenes bázisállomást telepítettek a dorogi sportcsarnok, valamint a futballpálya közötti területen – közölte az önkormányzat a közösségi oldalán. Tájékoztatásuk szerint már április 30-án üzembe helyezték a tornyot.

Hirdetések

Mint ismert, a veszélyhelyzet kihirdetése után az iskolák bezártak, az oktatás pedig a digitális térben folytatódott. Emellett pedig a legtöbb munkavállaló is otthon marad, a home office pedig jelentősen megterhelte a rendszert. Ezért is lépte meg ezt a fejlesztést az egyik nagy magyarországi mobilszolgáltató.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a fokozódó mobilhálózati forgalom miatt épített antenna három hónapon keresztül biztosítja majd 4500 ügyfél számára a magasabb szolgáltatási minőséget.

„Az állomáson kizárólag 4G technológia indult. Az antennák által a környezetben létrehozandó elektromágneses tér tekintetében a bázisállomás eleget tesz a 63/2004. (VII. 26.) ESzCsM szerinti, a lakosságra vonatkozó határértékeknek.” – olvasható a közleményben.

Hirdetések
  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap