Fülöp, Evelin

Hídlap

3150 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3150 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 10 idős krónikus beteg, így már összesen 383 személy halt meg koronavírusban.

A koronavirus.gov.hu portál tájékoztatása szerint 801-en gyógyultak meg eddig, jelenleg az aktív fertőzöttek száma 1966 fő. 968 beteget ápolnak kórházban, közülük 50-en vannak lélegeztetőgépen. Érdekesség, hogy a fertőzöttek 63 százaléka, az elhunytak 79 százaléka, valamint a gyógyulta 52 százaléka budapesti vagy Pest megyei.

A legfrissebb adatok szerint Budapesten és Pest megyében 1240, míg vidéken 726 aktív fertőzött van.

(Forrás: koronavirus.gov.hu)

(Borítókép: cdc.gov)

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements