Fülöp, Evelin

Hídlap

Eloltották a dorogi hulladék-feldolgozó üzem területén keletkezett tüzet

Tűz ütött ki csütörtökön késő délután a dorogi hulladék-feldolgozó üzem hordótárolójában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre az esztergomi egységek mellett a nyergesújfalui, illetve a bajnai hivatásos tűzoltókat is riasztották.

A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt habsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Közben a dorogi önkormányzat a közösségi oldalán tájékoztatást adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk:

“Tájékoztató a tűzesettel kapcsolatban

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól kapott tájékoztatás alapján gázolaj-szerű folyadék égett a dorogi égetőmű területén.

A tűzesethez az esztergomi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt habsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését.

A katasztrófavédelemtől kapott információ szerint a lakosság nem volt veszélyben.
A tűzeset jegyzőkönyvét a holnapi napon közöljük.”

A közösségi oldalakon többen azt írták, hogy robbanásszerű hangot hallottak, de a hatóságok ezzel kapcsolatban nem tájékoztatták a nyilvánosságot.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu)

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements