Vencel

Hídlap

Eloltották a dorogi hulladék-feldolgozó üzem területén keletkezett tüzet

Tűz ütött ki csütörtökön késő délután a dorogi hulladék-feldolgozó üzem hordótárolójában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre az esztergomi egységek mellett a nyergesújfalui, illetve a bajnai hivatásos tűzoltókat is riasztották.

Hirdetések

A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt habsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Közben a dorogi önkormányzat a közösségi oldalán tájékoztatást adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk:

“Tájékoztató a tűzesettel kapcsolatban

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól kapott tájékoztatás alapján gázolaj-szerű folyadék égett a dorogi égetőmű területén.

A tűzesethez az esztergomi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt habsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését.

A katasztrófavédelemtől kapott információ szerint a lakosság nem volt veszélyben.
A tűzeset jegyzőkönyvét a holnapi napon közöljük.”

A közösségi oldalakon többen azt írták, hogy robbanásszerű hangot hallottak, de a hatóságok ezzel kapcsolatban nem tájékoztatták a nyilvánosságot.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu)

Hirdetések

  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap