Eufrozina, Kende

Hídlap

Róka miatt történt kisebb baleset a reptérnél

Róka ugrott ki az úttestre, a sofőr pedig megijedt, félrerántotta a kormányt és az árokba hajtott – tudtuk meg a szombat este az esztergom-kertvárosi repülőtérnél történt baleset kapcsán. Senki nem sérült meg és a Suzuki Swift típusú kocsinak sem lett jelentősebb baja.

Hirdetések

Egy olvasónk vasárnap reggel elmondta, hogy mi történt: a Suzuki a hirtelen manőver után a sofőr kétszer még meg tudta fogni az autót, ám harmadjára már nem sikerült. Az autó fara letért az útról, végül a jármű az árokban kötött ki.

Később a rendőrök és az esztergomi polgárőrök is helyszínre siettek. A műszaki mentés során, pár percre lezárták az utat és visszahúzták a kocsit az útra, mely végül a saját kerekein gurult el.

(Képek: olvasói felvételek)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap