Eufrozina, Kende

Hídlap

Újabb ittas vezetőt kaptak el a dorogi rendőrök

Ugrott a jogosítványa annak a sofőrnek, akit még május 10-én, vasárnap délelőtt Leányváron igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. A Bécsi úton félreállított kocsi ellenőrzése közben a vezetőnek meg kellett fújnia az alkoholszondát is.

Hirdetések

A mérőműszer pozitív eredményt mutatott, ezért az 50 éves férfit további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, majd büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

Szombaton este egy szolgálaton kívüli helyi rendőr figyelt fel arra, hogy egy személygépkocsi balesetveszélyesen szeli a város utcáit. A járőrök a leírása alapján a Bécsi úton villogták le a járművet. Kiderült, hogy az 56 éves sofőr ittas állapotban vezetett, ezért vele szemben a mérési eredmények alapján büntetőeljárást kezdeményeztek, továbbá elvették jogosítványát is.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap