Vencel

Hídlap

Illegális szemétlerakót fogtak a vámosmikolai polgárőrök

Éppen az üzemen kívüli szeméttelep bejárata elé szerette volna lerakni a hulladékát egy Lada Nivával közlekedő személy, amikor tetten érték őt a vámosmikolai polgárőrök. Az önkéntesek a kihelyezett kamera csapda jelzése, illetve a szolgálati telefonra érkezett lakossági bejelentés alapján vonultak helyszínre.

Hirdetések

A május 11-én, hétfőn elkapott személy a terepjáró után egy szeméttel megrakott utánfutót húzott. A Vámosikolai Polgárőr Egyesület tájékoztatása szerint a kollégáik a már lerakott hulladékot felszedték és értesítették Bárdi Alex polgármestert, aki feljelentést tett.

A polgárőrök még aznap délután – a további esetek megelőzése érdekében – figyelemfelhívó kiírást is elhelyeztek a szeméttelep bejáratához, illetve az Ipoly partján, a mércénél.

(Forrás és képek: Vámosmikola Polgárőrség)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap