Kármen, Anita

Hídlap

Illegális szemétlerakót fogtak a vámosmikolai polgárőrök

Éppen az üzemen kívüli szeméttelep bejárata elé szerette volna lerakni a hulladékát egy Lada Nivával közlekedő személy, amikor tetten érték őt a vámosmikolai polgárőrök. Az önkéntesek a kihelyezett kamera csapda jelzése, illetve a szolgálati telefonra érkezett lakossági bejelentés alapján vonultak helyszínre.

A május 11-én, hétfőn elkapott személy a terepjáró után egy szeméttel megrakott utánfutót húzott. A Vámosikolai Polgárőr Egyesület tájékoztatása szerint a kollégáik a már lerakott hulladékot felszedték és értesítették Bárdi Alex polgármestert, aki feljelentést tett.

A polgárőrök még aznap délután – a további esetek megelőzése érdekében – figyelemfelhívó kiírást is elhelyeztek a szeméttelep bejáratához, illetve az Ipoly partján, a mércénél.

(Forrás és képek: Vámosmikola Polgárőrség)

Advertisements

 

 

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements