Vencel

Hídlap

Együtt szórakoztak, majd összevesztek és megverte élettársát

Akár pénzbüntetésre is ítélhetik azt a férfit, aki március 7-én este együtt kártyázott és italozott élettársával, majd az egyik esztergomi sörözőben összevesztek. A vádlott másnap hajnalban a nyílt utcán többször is bántalmazta a nőt.

Hirdetések

Az ügyészség közleménye szerint a férfi arcon ütötte élettársát, aki kibillent egyensúlyából és a falnak esett. Két, közelben tartózkodó személy megpróbálta féken tartani a vádlottat, de ez nem sikerült, mert a férfi egyre agresszívebb lett.

A távolodó nő után ment és szitkozódás közben megragadta őt a ruházatánál, majd padra lökte és ököllel többször megütötte. A hölgy védekezésképpen szinten visszaütött, sőt meg is karmolta a vádlottat, aki ennek ellenére sem állt le.

A sértett nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban magánindítványát a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt nem kívánta előterjeszteni. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap