Eufrozina, Kende

Hídlap

Internetre feltöltött fényképpel bukott le a szabálytalankodó horgász

Feltöltött egy fényképet az egyik ismert közösségi oldalra, végül így bukott le az a horgásztárs, aki a fotón büszkén mutatott halon kívül egy méreten aluli pontyot is kifogott a Dunából. Bár nincsenek információk arról, hogy mi volt a terve a kannában lévő hallal, bizonyára a férfi azt “elfelejtette”, hogy jelenleg fajlagos tilalmi időszak van.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) beszámolója szerint a halőri szolgálat a bejelentés után az internetre feltöltött fotó alapján kapta el az úriembert, aki súlyos pénzbüntetésre és minimum egy év eltiltásra számíthat.

(Forrás: KEMHESZ)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap