András, Andor

Hídlap

Eltűnt telefon miatt akarta felgyújtani ismerősét

Az Esztergomi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 34 éves férfi ellen, akivel szemben emberölés előkészületének bűntett kísérlete, súlyos testi sértés bűntette, valamint becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint a 34 éves N. József 2019. szeptember 7-én este együtt italozott ismerőseivel Süttőn. Az összejövetel után hazament, majd miután másnap reggel felébredt, nem találta a mobiltelefonját.

Visszament ismerőseihez, hogy számon kérje őket az eltűnt telefon miatt: egyiküket megütötte, a másik személyt pedig megrúgta. Ezután gázolajjal lelocsolta az egyik sértettet, majd megpróbálta őt felgyújtani.

Az esztergomi rendőrök néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2019. szeptember 11-én elrendelt.

Az ügyben az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: szabadmagyarszo.com)

Hirdetések