Vencel

Hídlap

Aljnövényzet gyulladt meg Esztergom-Kertvárosban

Május 16-án, szombaton délelőtt mintegy ötszáz négyzetméteres terület égett Esztergom-Kertvárosban, a vasútállomás közelében – írja katasztrófavédelmi információkra hivatkozva a dorogimedence.hu.

Hirdetések

A portál Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagytól megtudta, hogy a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység gyorsbeavatkozó vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

A füstöt egyébként a környező településekről is látni lehetett, borítóképünk a Dorog 132/35/22 kV-os alállomáshoz vezető útról készült.

(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap