Móric

Hídlap

Tragédia Süttőn: ketten haltak meg a háztűzben

Ketten vesztették életüket május 16-án éjjel Süttőn, ahol eddig ismeretlen körülmények között tűz ütött ki egy családi házban. A police.hu tájékoztatása szerint az épületben hárman voltak: egy 26 éves férfi kimenekült, egy 30 éves nő és egy 41 éves férfi viszont nem tudott kijutni a lakásból.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint a Táncsics Mihály utcában található, mintegy száz négyzetméter alapterületű épület alsó szintjének két helyisége is lángra kapott. A tűz a padlástérre nem terjedt át.

Feltehetőleg robbanás is történt a házban, amelyben hárman tartózkodtak a tűz keletkezésekor. A helyszínre a bajnai és nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a lángokat és elvégezték az utómunkálatokat.

A police.hu tájékoztatása szerint a házból kimenekült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a tűzesetet.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/police.hu)

Hirdetések
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap
  • Vadonatúj kerékpárokat kaptak a polgárőrök

    Negyvennégy darab, az esztergomi Neuzer Kft.-től megrendelt kerékpárt adtak át a polgárőrök számára szeptember 21-én, az Esztergomi Bazilikánál. Az összejövetelen dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke elmondta, egyre fontosabb szerepet kap a kerékpáros polgárőri szolgálat.

    Hídlap