Vencel

Hídlap

Tragédia Süttőn: ketten haltak meg a háztűzben

Ketten vesztették életüket május 16-án éjjel Süttőn, ahol eddig ismeretlen körülmények között tűz ütött ki egy családi házban. A police.hu tájékoztatása szerint az épületben hárman voltak: egy 26 éves férfi kimenekült, egy 30 éves nő és egy 41 éves férfi viszont nem tudott kijutni a lakásból.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint a Táncsics Mihály utcában található, mintegy száz négyzetméter alapterületű épület alsó szintjének két helyisége is lángra kapott. A tűz a padlástérre nem terjedt át.

Feltehetőleg robbanás is történt a házban, amelyben hárman tartózkodtak a tűz keletkezésekor. A helyszínre a bajnai és nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a lángokat és elvégezték az utómunkálatokat.

A police.hu tájékoztatása szerint a házból kimenekült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a tűzesetet.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/police.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap