Jeromos

Hídlap

Különdíjat ért a cinegés alkotás

Különdíjat érdemelt ki pályaművével Kovács Brigitta Eperke, az Esztergomi József Attila Általános Iskola nyolcadik évfolyamos tanulója, az Állatorvostudományi Egyetem Madarak és Fák Napja alkalmából rendezett kreatív pályázatán.

Hirdetések

Az egyetem által meghirdetett rajz- és barkácspályázatra nem csak rajzokat, hanem festményt, grafikát is vártak a kedvenc madarakról fákról. Sőt a pályázók általuk tervezett és háztartási hulladékból barkácsolt madárházikóval és fürdőtállal is nevezhettek. A 6-18 év közötti általános- és középiskolások igencsak szabadjára engedhették fantáziájukat. Összesen 581 pályamű érkezett be, melyeket dr. Sótonyi Péter, az egyetem rektora, dr. Bohátka Gergely, az egyetem kancellárja, Bujáki László, festőművész, Jakab Flóra, természetfotós és az Állatorvostudományi Egyetem V. éves diákja, valamint az Állatorvostudományi Egyetem Kommunikációs Osztályának csapata bírált el.

Az esztergomi iskola három cinegét ábrázoló alkotása pedig méltán érdemelte ki a különdíjat. Gratulálunk!

(Forrás: Esztergomi József Attila Általános Iskola)

(Borítókép: részlet az alkotásból)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap