Eufrozina, Kende

Hídlap

Megint lebukott egy szabálytalankodó horgász

Tilalmi időben, méreten aluli halakat fogott ki és tartott meg egy horgász, akit a Neszmélyi Duna-ágban ellenőriztek a halőrök – számolt be a hétvégi esetről a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ).

Hirdetések

A szövetség közösségi oldalán számolt be arról, hogy K. Zoltán három darab 27, 31, illetve 35 centiméteres pontyot fűzött fel egy kötélre. Ezzel több ponton is megsértette a horgászrendet (az új szabályok szerint egy halfajból 2+2 darab megtartható a tilalom lejárta után).

Rendőrségi segítséggel lopás miatt még a helyszínen feljelentették a horgásztársat, a férfi emellett a halászati felügyelőségnél is számíthat pénzbüntetésre és minimum egy éves eltiltásra.

A KEMHESZ vezetősége felszólítja a horgászokat arra, hogy várják meg a tilalmi időszak végét, kövessék a szabályokat és jelentsék a szabálytalankodó társakat.

(Forrás és képek: KEMHESZ)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap