Fülöp, Evelin

Hídlap

Előzetesben maradhat a tokodi nő, aki ittasan megölte a férjét

Tovább maradhat előzetes letartóztatásban az a nő, aki idén április 19-én Tokodon előzetes szóváltást követően leszúrta a férjét. Mint kiderült, a feleség a bűncselekmény elkövetésekor ittas állapotban volt.

A megalapozott gyanú szerint az asszony aznap 17 óra körül egy 8,5 centiméter pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta szintén ittas állapotban lévő férjét. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

A nőt emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság. Azóta kiderült, hogy vele szemben 2006-ban is folyt büntetőeljárás súlyos test sértés bűntettének kísérlete miatt. Akkor az egyik fiát kis-közepes erővel többször is mellkason szúrta.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára április 22-én elrendelte a nő letartóztatását. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta, hogy további három hónapig előzetesben maradjon a hölgy, mivel fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: awerenessng.com)

Advertisements

 

 

  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
  • Több alkalommal megszúrtak egy helyi férfit Pilismaróton

    Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrt egy helyi férfit Pilismaróton B. Norbert, akit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A police.hu tájékoztatása szerint a sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

    Hídlap
Advertisements