Vencel

Hídlap

Előzetesben maradhat a tokodi nő, aki ittasan megölte a férjét

Tovább maradhat előzetes letartóztatásban az a nő, aki idén április 19-én Tokodon előzetes szóváltást követően leszúrta a férjét. Mint kiderült, a feleség a bűncselekmény elkövetésekor ittas állapotban volt.

Hirdetések

A megalapozott gyanú szerint az asszony aznap 17 óra körül egy 8,5 centiméter pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta szintén ittas állapotban lévő férjét. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

A nőt emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság. Azóta kiderült, hogy vele szemben 2006-ban is folyt büntetőeljárás súlyos test sértés bűntettének kísérlete miatt. Akkor az egyik fiát kis-közepes erővel többször is mellkason szúrta.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára április 22-én elrendelte a nő letartóztatását. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta, hogy további három hónapig előzetesben maradjon a hölgy, mivel fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: awerenessng.com)

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap