Vencel

Hídlap

Pénzbüntetést kaphat a rendszámokkal trükköző testvérpár

Az ügyészség indítványa alapján tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélhetik azokat a személyeket, akikkel szemben még egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indult ügy. A testvérpár a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Hirdetések

A vádirat szerint az esztergomi férfi használatában állt az a személygépkocsi, melyet ideiglenesen kivontak a forgalomból, a hozzá tartozó rendszámot pedig a hatóság bevonta. A vádlott 2019. május 11-e után felszerelt a gépkocsira egy olyan hatósági jelzést, amelyet egy másik személygépkocsira adtak ki.

A férfi testvére, a nő vádlott pedig idén február 1-én a fivérétől kérte kölcsön a már gépkocsihoz tartozó rendszámmal felszerelt autóját. Úgy közlekedett vele Esztergomban, hogy tudta: nem az eredeti rendszám van a járművön.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: dunaujvaros.com)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap