Jeromos

Hídlap

Pénzbüntetést kaphat a rendszámokkal trükköző testvérpár

Az ügyészség indítványa alapján tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélhetik azokat a személyeket, akikkel szemben még egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indult ügy. A testvérpár a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Hirdetések

A vádirat szerint az esztergomi férfi használatában állt az a személygépkocsi, melyet ideiglenesen kivontak a forgalomból, a hozzá tartozó rendszámot pedig a hatóság bevonta. A vádlott 2019. május 11-e után felszerelt a gépkocsira egy olyan hatósági jelzést, amelyet egy másik személygépkocsira adtak ki.

A férfi testvére, a nő vádlott pedig idén február 1-én a fivérétől kérte kölcsön a már gépkocsihoz tartozó rendszámmal felszerelt autóját. Úgy közlekedett vele Esztergomban, hogy tudta: nem az eredeti rendszám van a járművön.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

(Borítókép: dunaujvaros.com)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap